|
|
|
Copyright © 2007 Distribution of fear
5 jaar geleden zijn wij aangestoken met het Halloweenvirus. Het begon met bewegend spook voor een raam. Tegenwoordig ontwerpen wij computergestuurde animatronics voor spectaculaire ervaringen. Wij ontwerpen in eigen fabriek, met de modernste technieken, complete scènes waarmee het publiek vermaakt kan worden. Of het nu gaat om een achtergrondwand geschilderd in de juiste sfeer of microprocessorgestuurde objecten die alle zintuigen van een mens op scherp zet, wij maken het.

Sinds kort zijn wij ook de commerciële markt opgegaan met onze ontwerpen. Nu kan dus iedereen gebruik maken van onze creativiteit. Onze ervaring in diverse pretparken in Nederland zijn ons vooruit gegaan en wij hopen dan ook dat iedereen die iets zoekt in onze entertainment richting eerst even contact met ons zoekt. Samen gaan wij dat een plan uitwerken en na goedkeuring heeft u binnen korte tijd precies wat u wenst. Dit kan alleen doordat wij alle disciplines in eigen huis hebben. En erg belangrijk, wij zijn erg flexibel!
Het begon als een hobby;
Doordat wij eigen decorschilders in ons bedrijf hebben werken is snel de juiste sfeer creëren een kleine moeite. U vertelt ons wat voor een sfeer u wilt en wij maken tot in detail de door uw gewenste sfeer. Of het nu gaat om 1m² of tientallen vierkante meters, wij maken het.
DECORBOUW
Misschien wilt u alleen advies voor het organiseren van een feest of evenement dat kan natuurlijk ook. Advies is gratis. Kijk op onze contactpagina hoe u ons kunt bereiken.
En wie weet kunnen we spoedig zaken doen!
Home
Over ons
Contact
Foto's
Volgende