|
|
|
Copyright © 2007 Distribution of fear
5 jaar geleden zijn wij aangestoken met het Halloweenvirus. Het begon met bewegend spook voor een raam. Tegenwoordig ontwerpen wij computergestuurde animatronics voor spectaculaire ervaringen. Wij ontwerpen in eigen fabriek, met de modernste technieken, complete scènes waarmee het publiek vermaakt kan worden. Of het nu gaat om een achtergrondwand geschilderd in de juiste sfeer of microprocessorgestuurde objecten die alle zintuigen van een mens op scherp zet, wij maken het.

Sinds kort zijn wij ook de commerciële markt opgegaan met onze ontwerpen. Nu kan dus iedereen gebruik maken van onze creativiteit. Onze ervaring in diverse pretparken in Nederland zijn ons vooruit gegaan en wij hopen dan ook dat iedereen die iets zoekt in onze entertainment richting eerst even contact met ons zoekt. Samen gaan wij dat een plan uitwerken en na goedkeuring heeft u binnen korte tijd precies wat u wenst. Dit kan alleen doordat wij alle disciplines in eigen huis hebben. En erg belangrijk, wij zijn erg flexibel!
Het begon als een hobby;
In onze eigen fabriek ontwerpen, en maken wij, animatronics.
Dit zijn microprocessor gestuurde objecten met de bedoeling om uw gasten een ervaring te geven die ze niet snel zullen vergeten. U geeft ons een idee en met ons creatief team maken wij uw idee werkelijkheid. Heeft u geen idee dan kunnen wij altijd een voorstel doen.
Doordat alles onder één dak wordt ontwikkeld kunnen wij alles tegen eerlijke prijzen leveren!
ANIMATRONICS
Misschien wilt u alleen advies voor het organiseren van een feest of evenement dat kan natuurlijk ook. Advies is gratis. Kijk op onze contactpagina hoe u ons kunt bereiken.
En wie weet kunnen we spoedig zaken doen!
Home
Over ons
Contact
Foto's
Volgende